GTM Professional in GreenPro

Geen tak nog veilig. Wie voor snoeiwerkzaamheden regelmatig wat dieper in het bos of nogal ver achterin een tuin of park moet zijn, wil natuurlijk op een lichte en eenvoudige manier met zijn machine tot op de werkplek geraken.

Lees het volledige artikel op GreenPro Online.

Eerste accu versnipperaar voor professionals

Met trots presenteert GTM Professional de 1800 E-chipper, de eerste accu aangedreven versnipperaar voor takdiameters tot 12 cm. De splinternieuwe machine is voorzien van een sterke Li-Ferro accu die zowel het versnippersysteem als het zelfrijdende onderstel aandrijft.

read more

Nieuw: Elephants Trunk 3

GTM Professional lanceert de volledig vernieuwde Elephants Trunk 3, het ergonomische harnas dat hoveniers helpt het zware werk met een heggenschaar of hand gedragen bladblazer te verlichten. De katrol op de onderrug heeft een trekkracht van 3 kg waardoor een groot deel van het gewicht van het gereedschap wordt verplaatst van de armen naar de heupen.

read more