GTM Professional in GreenPro

Geen tak nog veilig. Wie voor snoeiwerkzaamheden regelmatig wat dieper in het bos of nogal ver achterin een tuin of park moet zijn, wil natuurlijk op een lichte en eenvoudige manier met zijn machine tot op de werkplek geraken.

Lees het volledige artikel op GreenPro Online.

Nieuw: Elephants Trunk 3

GTM Professional presenteert de volledig vernieuwde Elephants Trunk 3, het ergonomische harnas dat hoveniers helpt het zware werk met een heggenschaar of hand gedragen bladblazer te verlichten. De katrol op de onderrug heeft een trekkracht van 3 kg waardoor een groot deel van het gewicht van het gereedschap wordt verplaatst van de armen naar de heupen.

read more

Open dag voor klanten

Op 13 februari 2023 openden wij de deuren voor onze Benelux klanten. Met zo’n 100 tevreden bezoekers was het een zeer geslaagde open dag! Na de ontvangst in onze showroom hadden klanten de gelegenheid zich aan te sluiten bij de rondleidingen door ons nieuwe pand in Roosendaal, net over de grens in Nederland.

read more