Goed gereedschap is het halve werk

Wie wij zijn

Ons familiebedrijf kent een 100 jaar lange geschiedenis van ondernemerschap. Belgarde is eind jaren ’70 opgericht als dochteronderneming van De Wild en gespecialiseerd in machines en gereedschap voor tuin en park. Middels een uitgebreid dealernetwerk in zowel Vlaanderen als Wallonië, brengen wij mensen in contact met de natuur middels drie toonaangevende merken.

De passie voor groenonderhoud en jarenlange ervaring heeft ons geïnspireerd een eigen lijn houtversnipperaars te ontwikkelen. Naast fabrikant en distributeur van de machines van GTM Professional, zijn wij exclusief Europees importeur van twee prachtige Japanse merken in hand snoeigereedschap; Silky en Okatsune.

Bij Belgarde hechten we veel waarde aan kwaliteit, vertrouwen en service. Wij leveren duurzame producten voor een eerlijke prijs. Daarbij is een snelle levering en een ruime voorraad onderdelen vanzelfsprekend. De volgende kernwaarden zijn diepgeworteld binnen ons familiebedrijf en bieden de leidraad voor onze toekomst.

Down to earth

Een symbool voor onze nuchterheid, met een knipoog naar onze missie voor een gezondere bodem. Wij gaan recht door zee, altijd eerlijk en doelgericht.

Loyal

Onze familietradities bewijzen dat de opbouw van een goede relatie essentieel is. Daarom behandelen wij iedereen, leverancier, klant of collega, met respect.

Open-minded

Bij ons staat de deur altijd open. Wij zijn onbevooroordeeld en luisteren graag. Ondernemen zit in ons DNA, zo blijven wij continu ontwikkelen.

Onze filosofie

Een groenere leefomgeving voor iedereen, dat is wat we willen.

Als familiebedrijf met vier generaties aan ervaring en samen met onze wereldwijde partners kunnen we dit bereiken. Dit doen wij door mensen te motiveren om met onze machines en snoeigereedschappen het plezier van tuinieren te beleven.

Daarnaast willen wij particulieren en professionals bewust maken van de waarde van groenafval. Met snoeien en versnipperen kun je de ecologische levenscyclus stimuleren om uiteindelijk te genieten van meer groen om ons heen.

De mensen achter onze machines

Ons sales team bestaat uitsluitend uit mensen met jarenlange ervaring als hovenier of boomverzorger én als medewerker in een vakhandel voor tuin -en park. Net over de grens in Roosendaal is het hoofdkantoor en R&D center gevestigd van ons moederbedrijf De Wild. Met die nabije steun bundelen we onze krachten ten voordele van onze dealers en de consument. Neem een kijkje binnen ons familiebedrijf en leer de mensen achter onze producten kennen!