Nieuwe houtversnipperaar op rupsbanden

Met trots presenteren wij de nieuwe 1800R, een rups aangedreven machine voor het serieuze werk. De 1800R is uitgerust met dubbele Honda-motoren en trotseert ruw en drassig terrein om op de meest uitdagende plekken te komen. Voeg daar de hoge capaciteit, compacte constructie en draaibare uitvoer aan toe en het recept voor dé ultieme houtversnipperaar voor professionele boomverzorgers en hoveniers is compleet.

De 1800R is voorzien van een efficiënt rotorversnippersysteem dat wordt aangedreven door een 21 pk Honda GX630 V-twin motor. Takken tot Ø12 cm worden vanzelf naar binnen getrokken en moeiteloos verwerkt tot fijne houtsnippers om terug te geven aan de natuur.

Met een breedte van slechts 72 cm past de machine met gemak door smalle doorgangen. Ook het in- en uitladen in een bus of trailer kost geen moeite meer dankzij dit besturingssysteem. De zelfrijdende 1800R is beschikbaar vanaf mei 2022 via het uitgebreide dealernetwerk van GTM Professional. Kijk voor meer informatie op www.gtmchippers.be/1800r.

Nieuw: Elephants Trunk 3

GTM Professional presenteert de volledig vernieuwde Elephants Trunk 3, het ergonomische harnas dat hoveniers helpt het zware werk met een heggenschaar of hand gedragen bladblazer te verlichten. De katrol op de onderrug heeft een trekkracht van 3 kg waardoor een groot deel van het gewicht van het gereedschap wordt verplaatst van de armen naar de heupen.

read more

Open dag voor klanten

Op 13 februari 2023 openden wij de deuren voor onze Benelux klanten. Met zo’n 100 tevreden bezoekers was het een zeer geslaagde open dag! Na de ontvangst in onze showroom hadden klanten de gelegenheid zich aan te sluiten bij de rondleidingen door ons nieuwe pand in Roosendaal, net over de grens in Nederland.

read more