Onze houtversnipperaars

Met de productie van onze eigen houtversnipperaars willen we mensen bewust maken van de waarde van groenafval. Houtsnippers zijn namelijk perfect te gebruiken als bodembedekker of bodemverbeteraar. In tegenstelling tot het afvoeren van snoeiafval, bespaar je met versnipperen bovendien waardevolle ruimte en tijd.

Voor takdiameters van 5 tot 12 cm biedt GTM Professional diverse houtversnipperaars, ieder voorzien van een efficiënt rotor versnippersysteem. Hierdoor worden takken vanzelf naar binnen getrokken en moeiteloos verwerkt tot mooie bruikbare houtsnippers.

Werk met plezier!

Wij vinden het belangrijk dat iedereen met plezier werkt. Daarom moet je als hovenier, boomverzorger of tuinliefhebber blindelings op je gereedschap kunnen vertrouwen.

In ons R&D centre worden alle machines uitvoerig getest op veiligheid en gebruiksgemak. Naast de beoordeling van onze productspecialisten vinden wij de ervaring van de gebruiker minstens zo belangrijk.

Bij ons deaernetwerk kun je altijd terecht voor deskundig advies en onderhoud. GTM Professional staat gerant voor een uitstekende service. Daarnaast zijn alle onderdelen los verkrijgbaar waardoor een lange levensduur is gegarandeerd.

Tuinmachines en meer

Van maaien tot snoeien, GTM Professional heeft diverse machines voor een compleet onderhoud van tuin of park. Naast een uitgebreide lijn houtversnipperaars kun je bij ons onder meer terecht voor houtklievers, grasmaaiers, verticuteerders etc.

Een innovatieve toevoeging hierop is de Elephants Trunk. Dit ergonomische harnas is door ons ontwikkeld om het gewicht van de heggenschaar uit handen te nemen. Via een soepel katrolsysteem wordt tot 3 kg van het gereedschap overgebracht naar het comfortabele harnas. Zo is het mogelijk om langdurig heggen te scheren, zonder rug- of schouderpijn.

Het aanbod van GTM Professional

Geïnteresseerd in onze houtversnipperaars of andere producten? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag een demo aan. Je kunt ook eenvoudig bestellen via een van onze webshops. Als dealer ga je naar www.gtmprofessional.com. Voor particulier gebruik en meer informatie over onze houtversnipperaars ga je naar www.gtmchippers.be. Volg ons ook op social media!