Open dag voor klanten

Op 13 februari 2023 openden wij de deuren voor onze Benelux klanten. Met zo’n 100 tevreden bezoekers was het een zeer geslaagde open dag!

Na de ontvangst in onze showroom hadden klanten de gelegenheid zich aan te sluiten bij de rondleidingen door ons nieuwe pand in Roosendaal, net over de grens in Nederland. Uiteraard heeft niet iedereen contact met klanten, of het contact beperkt zich tot e-mail of telefoon. De ontmoetingen tussen de bezoekers en collega’s zijn dan ook een waardevolle bijdrage aan de onderlinge samenwerking.

De hal was voor één dag omgetoverd tot demo zone met tentoongestelde producten en diverse activiteiten die alom bekend zijn van onze deelnames op beurzen en andere evenementen. Een zaagwedstijd met Silky om het juiste gewicht van een tak af te zagen, twee knipbakken om diverse Okatsune scharen te testen, een ballen gooispel in de hoppers van onze houtversnipperaars én een uitdagend parcours met obstakels om de ‘Wheel Driven’ machines van GTM Professional te testen. Alle onderdelen zorgden voor veel interactie en vooral plezier!

Na de activiteiten en diverse drankjes volgde een toespraak om onze dank uit te spreken naar de relaties voor alle inzet de afgelopen jaren. Vervolgens werd een heerlijke lunch geserveerd. Tot slot hadden klanten de mogelijkheid om buiten een demonstratie bij te wonen of zelf de nieuwste machines te testen. Met dank aan ons team om van deze dag een fantastisch feest te maken!

Nieuwe rupsdumper

Deze lente zet GTM Professional een unieke dumper met hydraulisch kiepsysteem in de markt. De nieuwe GTRD500 is namelijk uitwisselbaar met onze rups aangedreven houtversnipperaars. Dat maakt het dus mogelijk om een 1300R of 1800R om te bouwen tot dumper én vice versa. De GTRD500 heeft een laadvermogen van 500 kg en is beschikbaar met Loncin of Honda motor.

read more

Samen buiten koken

Vandaag hebben we een gezellige én leerzame teambuilding beleefd. De outdoor specialisten van Siegurd Bushcraft & Survival waren bij Belgarde op locatie voor een workshop buiten koken. Zo konden we met onze eigen producten vuur maken, gezamenlijk een maaltijd bereiden en uiteindelijk met z’n allen aan tafel. Even terug naar de basis, in de frisse buitenlucht samenwerken én samen genieten.

read more